Zichtbaarheid en Controle over Endpoints

Traditionele antivirusprogramma's zijn vaak niet voldoende om de geavanceerde bedreigingen van vandaag aan te pakken. Met de toename van geavanceerde malwarevormen zoals ransomware, is het essentieel dat jouw beveiligingsstrategie verder gaat dan alleen virusbescherming. Endpoint Security van Neo Security biedt een uitgebreide bescherming die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse beveiligingseisen:

  • Volledige bescherming van werkplekken: Waar jouw medewerkers ook werken, onze Next Generation AntiVirus (NGAV) detecteert en reageert op ongewenst gedrag en biedt geïntegreerde firewall- en intrusion prevention-functionaliteiten.
  • Preventie van malwareinfecties: Onze geavanceerde oplossingen detecteren en voorkomen activiteiten van virussen die hun eigen code herschrijven, gebruikmakend van tools die al door jouw IT-afdeling worden gebruikt.
  • Zichtbaarheid en controle over Endpoints: We bieden gedetailleerde overzichten van geïnstalleerde software voor compliance rapportages en intern beleid, waardoor u actief kunt bijsturen.
  • Inzicht in kwetsbaarheden: Met een grondige kennis van alle software-assets, kunnen we kwetsbaarheden identificeren en prioriteren, zodat u snel actie kunt ondernemen.
  • Automatische sanering bij infecties: Ons systeem kan automatisch wijzigingen die door aanvallers zijn aangebracht, terugdraaien en zo jouw systemen volledig herstellen.
  • Integratie met SIEM oplossingen: Onze Endpoint Security verzamelt uitgebreide informatie die, gecombineerd met data uit andere bronnen zoals firewalls en Active Directory, een compleet dreigingsbeeld schetst.

Geavanceerde Dreigingsdetectie met Acronis Advanced Security & EDR

Als onderdeel van onze uitgebreide Endpoint security diensten, biedt Neo Security ook Acronis EDR (Endpoint Detection and Response), een geavanceerde oplossing die speciaal is ontworpen om zelfs de meest geraffineerde cyberdreigingen te detecteren en aan te pakken. Acronis EDR maakt gebruik van real-time monitoring en gedragsanalyse om verdachte activiteiten snel te identificeren en in te grijpen voordat ze ernstige schade kunnen aanrichten. Deze proactieve aanpak helpt niet alleen bij het identificeren van dreigingen, maar ook bij het gedetailleerd traceren van aanvalspaden en het effectief isoleren van aangetaste systemen.

Kom in actie

Ben je klaar om jouw Endpoints en daarmee jouw cruciale bedrijfsgegevens te beschermen? Of je nu overweegt om zelf Endpoint security in te richten of de hulp van experts zoals Neo Security in te schakelen, wij staan klaar om je te helpen. Neem contact op met Neo Security voor een uitgebreide beoordeling van jouw huidige beveiligingsinfrastructuur en laat ons je helpen een robuuste verdediging op te bouwen die is afgestemd op jouw unieke behoeften.
 

Start vandaag nog met het versterken van jouw cyberverdediging.