Een compleet overzicht van Neo Security

Wat is Managed Detection and Response (MDR)?

MDR is een uitgebreide beveiligingsoplossing die veel verder gaat dan traditionele Endpoint Detection and Response (EDR). Bij MDR besteed je de gehele beveiligingsoperatie uit aan ons Security Operations Center (SOC). Dit betekent dat ons team 24/7 verantwoordelijk is voor de monitoring en respons op dreigingen binnen jouw IT-omgeving. MDR integreert functies van SIEM, Endpointdetectie en -respons, realtime monitoring van cyberdreigingen, beheerde netwerk inbraakalarmeringen en doorlopende kwetsbaarheidsmonitoring.

Kenmerken van onze MDR-dienst:

  • Snelle isolatie van bedreigingen: Ons SOC-team reageert snel om de verspreiding van dreigingen te beperken, wat essentieel is om grotere schade aan jouw netwerk te voorkomen.
  • 24/7 bewaking: We identificeren en detecteren dreigingen continu, beperken risico’s en plaatsen indien nodig bedreigingen in quarantaine.
  • Actieve threat hunting: In tegenstelling tot passieve monitoring, voert ons team proactief threat hunting uit om dreigingen op te sporen voordat ze actief worden.
  • Incidentbeheer en -escalatie: We bieden rond-de-klok escalatie van incidenten via meerdere kanalen, zoals directe beveiligingsincidenten op het platform, e-mailmeldingen en telefonische ondersteuning.
  • Geïntegreerde aanpak: Ons MDR-team biedt niet alleen directe respons op incidenten maar adviseert ook over preventieve maatregelen en verbeteringen in jouw beveiligingsstrategie.
  • Periodieke risicoanalyse: We analyseren regelmatig de beveiligingsstatus van getroffen Endpoints om het risicoprofiel te bepalen en verbeteringen voor te stellen die de algehele beveiligingshouding van jouw organisatie versterken.

Acronis MDR en Elastic SIEM Integratie

Bij Neo Security combineren we de robuuste functies van Acronis MDR met de geavanceerde mogelijkheden van Elastic-producten om een krachtig SIEM-systeem te bieden. Dit verhoogt de bedrijfsveerkracht door het versnellen van de respons op bedreigingen en het verbeteren van het herstel na incidenten. De geïntegreerde aanpak helpt bij het actief beheren van alle potentiële kwetsbaarheden en het adresseren van nieuwe beveiligingsproblemen voordat ze serieuze bedreigingen worden.

Waarom kiezen voor MDR van Neo Security?

Met Neo Security’s MDR-oplossing kun je rekenen op een geavanceerde beveiligingsstrategie die jouw organisatie beschermt tegen de steeds veranderende bedreigingslandschap. Profiteer van de expertise van een ervaren SOC zonder de noodzaak om zelf een uitgebreid SOC op te zetten, wat niet alleen kosten bespaart maar ook zorgt voor snellere reactietijden bij beveiligingsincidenten.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Neo Security voor een professionele MDR-oplossing die jouw beveiligingsstrategie versterkt en je voorziet van continue en deskundig beheerde beveiligingsdiensten.

Begin vandaag nog met het versterken van jouw cyberweerbaarheid.