Onze
klanten

Bedrijfsprofiel

Ondanks de naam, ‘Neo’ betekent ‘nieuw’ in het Grieks, monitoren en beveiligen we als Korper ICT al bijna 20 jaar werkprocessen, data en onderliggende IT-infrastructuur van onze klanten. Vaak zijn dit organisaties die veel of grote (geld)transacties uitvoeren; transacties waar de Nederlandse burger voor een groot deel van afhankelijk is en welke door onze diensten en oplossingen veilig uitgevoerd worden.

Omdat de vraag naar onze Cybersecurity-diensten en -oplossingen significant is gegroeid de laatste tijd, hebben we besloten deze dienstverlening een eigen naam te geven; onder de naam Neo Security voorzien wij organisaties van kennis en expertise als het gaat om Cybersecurity en informatiebeveiliging in het algemeen.  

Waar we momenteel veel (grote) klanten in het financiële segment bedienen, vinden wij dat Cybersecurity beschikbaar moet zijn voor elke organisatie. Wij denken namelijk dat het niet meer de vraag is óf je wordt aangevallen, maar wanneer… Gelukkig vragen zowel Enterprise als MKB-klanten, ongeacht het segment, Neo Security om mee te denken over Cybersecurity.

Met onze innovatieve oplossingen, expertise en dus bijna 20 jaar ervaring, monitoren en beschermen we organisaties die willen of moeten voldoen aan wetgeving, compliancy en/of andere regelgeving. Echter, om jezelf te verdedigen, moet je weten hoe en waar kwaadwillenden kunnen aanvallen. Daarom is onze eerste stap vaak een analyse van de omgeving om zo eventuele kwetsbaarheden in kaart te brengen, voordat we een passend advies geven. Zo dragen we bij aan een veilige(re) digitale wereld en maken we organisaties weerbaar(der) tegen de steeds groter wordende dreiging van Cybercriminaliteit..