Bescherm jouw organisatie tegen geslepen cybercriminelen

In de hedendaagse digitale wereld zijn jouw medewerkers vaak het doelwit van verfijnde cybercriminelen. Phishing is een snelgroeiende methode waarbij fraudeurs proberen medewerkers te verleiden om op een link te klikken en om zo bijvoorbeeld inloggegevens te ontfutselen. Bij Neo Security bieden wij een op maat gemaakte phishing-aanpak die niet alleen jouw medewerkers traint in het herkennen van deze frauduleuze pogingen, maar ook jouw organisatie beschermt tegen de potentiële verlammende effecten van ransomware, die in 42% van de gevallen via phishing wordt geïnstalleerd.

Onze aanpak: Op maat gemaakte phishingtests

Stap 01

Bespoke Phishing Engagement

We beginnen met een volledig op maat gemaakt phishing-scenario dat nauwkeurig is afgestemd op het kennisniveau van jouw medewerkers, waardoor het zo eenvoudig of moeilijk wordt gemaakt als je wenst.

Stap 02

Op maat gemaakte phishing e-mail

We creëren een volledig aangepaste phishing-email campagne die jouw medewerkers, aan de hand van een goed uitgedacht scenario, verleidt op de link te klikken en om gegevens achter te laten.

Stap 03

Aangepaste Phishing Website

We creëren een volledig aangepaste phishing-website die veilig vastlegt of gebruikers hun inloggegevens hebben ingevoerd, zonder deze daadwerkelijk op te slaan.

Stap 04

Rapportage op Maat

Je ontvangt rapportages precies zoals je wilt, tot op het niveau van de business unit, waardoor je gedetailleerd inzicht krijgt in de weerbaarheid van verschillende delen van jouw organisatie.

Verschillende klanten binnen overheidsinstanties en grote ondernemingen hebben reeds met succes gebruik gemaakt van onze phishing campagnes. Deze ervaring stelt ons in staat om een zeer effectieve en veilige trainingsomgeving te bieden die jouw team helpt om phishing-aanvallen beter te herkennen en zich hiertegen te weren.

 

Onderneem actie

Laat jouw organisatie niet het volgende slachtoffer worden van cybercriminelen. Neem vandaag nog contact op met ons om jouw eerste op maat gemaakte phishing-training te plannen. Bescherm jouw bedrijf, train jouw medewerkers en blijf cybercriminelen een stap voor. Neem nu contact op!