Navigeren door risico's voor een veiligere toekomst

Ben je op zoek naar ondersteuning en advies om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen? De specialisten van Neo Security staan klaar om jouw organisatie op de juiste en flexibele wijze te begeleiden bij het bereiken van jouw cybersecuritydoelen en het oplossen van security gerelateerde vraagstukken. Ons team van doorgewinterde professionals zorgt voor een naadloze integratie van onze oplossingen waardoor jouw organisatie en jouw personeel veiliger en sterker worden in het digitale domein.

Het digitale landschap wordt met de dag complexer, en zo ook onze afhankelijkheid van systemen. De behoefte tot constante toegang tot informatie, zowel zakelijk als privé, maakt ons een doelwit voor kwaadwillenden. Het consequent beveiligen van data en het handhaven van de juiste mate van beveiliging zijn uitdagingen die niet licht opgevat mogen worden. Bij Neo Security begrijpen we deze uitdagingen als geen ander en bieden we de noodzakelijke ondersteuning.

 

Implementatiebegeleiding

Veel organisaties stuiten op obstakels bij het implementeren van informatiebeveiligingsprocessen of het behalen van NEN- of ISO-certificeringen. Onze experts staan klaar om u door het gehele proces te leiden of bij te staan in specifieke fasen om te zorgen voor een vlekkeloze implementatie.

Crisismanagement

In het geval van een cyberincident is vaak een snelle actie vereist om de situatie volledig te overzien en om snel de juiste maatregelen te treffen. Neo Security biedt deskundige hulp om jouw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk te herstellen en om adequaat te reageren op eventuele datalekken.

Advisering

Het identificeren van acceptabele risico's en het bepalen van de juiste maatregelen is cruciaal voor elke organisatie. Onze experts bieden inzichtelijke adviezen, gebaseerd op jouw unieke situatie, zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen.

Risicoassessment

Elke bedrijfsbeslissing brengt inherente risico's met zich mee, of het nu gaat om het kiezen van een nieuwe software, platform of een nieuwe partner. Onze specialisten voeren grondige risicoassessments uit en bieden een duidelijk overzicht van de potentiële risico's, zodat je voorbereid bent op de toekomst.

Ketenafhankelijkheid

Het gebruik van externe applicaties en diensten brengt steeds meer risico's met zich mee. Het in kaart brengen van deze risico's en de afhankelijkheden binnen jouw leveranciersketen is essentieel om jouw organisatie te beschermen. De specialisten van Neo Security kunnen je hierbij helpen.

Procesanalyse

Een grondige analyse van jouw bedrijfsprocessen en de onderliggende IT-infrastructuur is cruciaal om te begrijpen van welke assets je afhankelijk bent. Neo Security biedt deze analyses onder andere als onderdeel van onze CISO as a Service, hetgeen de basis vormt voor zowel een Business Impact Assessments als een Risicoassessment.

Business Impact Assessment

Het begrijpen van de impact op jouw organisatie bij uitval van informatiesystemen of datalekken is van groot belang. Wij bieden je helderheid bij deze kwesties, zodat je de juiste prioriteiten kunt stellen voor jouw organisatie.

Bij Neo Security profiteer je van een geavanceerde combinatie van oplossingen, aangedreven door zowel artificiële als menselijke intelligentie. Onze vooraanstaande technologieën en de expertise van onze experts verminderen jouw risico's aanzienlijk. Met ons uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma zijn wij in staat om je proactief te beschermen tegen nieuwe bedreigingen. Onze penetratietesters gebruiken de allerlaatste methodes om kwetsbaarheden nauwkeurig te identificeren en risicoprofielen op te stellen.

Onze consultants zijn experts in hun vakgebied en staan dag en nacht klaar om jouw organisatie vooruit te helpen met op maat gemaakte risicoanalyses, procesinrichting en beleidsdefinities. Zij hebben ruime ervaring met het omgaan met de nasleep van cyberincidenten, inclusief de cruciale stappen die ondernomen moeten worden.

De pragmatische aanpak van Neo Security zorgt ervoor dat onze consultants effectief samenwerken, waardoor elke uitdaging snel en effectief wordt aangepakt.