Grondige risicoanalyse voor cyberveiligheid

Bij Neo Security begrijpen we het belang van een grondige risicoanalyse om de specifieke cyberdreigingen voor jouw bedrijf te identificeren. Is jouw organisatie goed uitgerust om deze dreigingen het hoofd te bieden, of zijn er kwetsbaarheden die u blootstellen aan risico's? Onze risicoanalyse duikt diep in het dreigingslandschap en evalueert of jouw huidige beveiligingsmaatregelen adequaat zijn, of dat aanvullende acties nodig zijn om jouw beveiligingspositie te versterken.

Cybersecurity benchmark

Wil je weten hoe jouw organisatie zich meet met standaarden zoals ISO 27001, 27017, 27018, BIO, NIS2, PCI DSS, DORA of NIST CSF? Neo Security's Cybersecurity benchmark geeft inzicht in hoe jouw beveiligingspraktijken zich verhouden tot deze normen en biedt een waardevolle basislijn voor toekomstige verbeteringstrajecten. Dit assessment is ook een uitstekend startpunt voor implementatieprojecten, waarmee je jouw cybersecurity naar een hoger niveau tilt.

Data Protection Impact Assessment (DPIA)

Met Neo Security aan jouw zijde loop je geen onnodige risico's op datalekken of privacy incidenten. Voordat je een nieuwe applicatie implementeert, brengen we met een DPIA de privacy risico’s in kaart en adviseren we, indien nodig, aanvullende maatregelen om deze risico's te beheersen. Dit zorgt ervoor dat jouw projecten vanaf de start voldoen aan de hoogste privacy- en beveiligingsstandaarden.

Forensisch onderzoek

Zelfs met preventieve maatregelen reeds geïmplementeerd biedt Neo Security een forensisch onderzoek aan om absolute zekerheid te bieden dat er geen ongeautoriseerde toegang heeft plaatsgevonden. Wij controleren op sporen van hackeractiviteit binnen jouw infrastructuur en staan klaar om eventuele bevindingen aan te pakken, de schade te beperken en toekomstige inbreuken te voorkomen.

Globale Beveiligingsevaluatie

Onze Globale Beveiligingsevaluatie biedt een 360°-overzicht van jouw huidige beveiligings- en privacy management. Dit diepgaande onderzoek door Neo Security geeft je gedetailleerd inzicht in jouw gegevensbescherming en vormt de basis voor systematische verbeteringen in jouw cybersecurity.

Security Roadmap en GAP-analyse

Een strategische security roadmap, gecombineerd met een grondige GAP-analyse, ontwikkeld door Neo Security, helpt jouw organisatie bij het plannen en prioriteren van beveiligingsinitiatieven. Dit plan biedt niet alleen een duidelijk beeld van waar jouw organisatie staat qua risicobeheersing, maar ook van de noodzakelijke stappen om jouw beveiligingsniveau te verhogen.

 

Penetration Testing: Red Teaming, Blue Teaming, Purple Teaming, en Yellow Teaming

Versterk jouw cybersecurity met de uitgebreide penetration tests van Neo Security, die de robuustheid van jouw beveiligingsmaatregelen grondig testen en evalueren:

Stap 01

Red Teaming

Simulatie van aanvallen om de effectiviteit van jouw verdediging te testen.

Stap 02

Blue Teaming

Defensieve strategieën gericht op het detecteren en neutraliseren van bedreigingen.

Stap 03

Purple Teaming

Een dualistische benadering die de krachten van red- en blue teaming combineert voor verbeterde beveiligingsstrategieën.

Stap 04

Yellow Teaming

Richt zich op het verbeteren van samenwerking tussen ontwikkel-, beveiligings- en operationele teams voor een integrale beveiligingsaanpak.

Bij Neo Security zijn we toegewijd aan het bieden van een holistische aanpak voor het versterken van jouw digitale veiligheid en weerbaarheid. Onze gespecialiseerde assessments en diensten zijn ontworpen om jouw organisatie te beschermen tegen de steeds veranderende dreigingen van het digitale tijdperk.