Versterk jouw Cyberbeveiliging met Hadrian’s ASM

Beheer van het aanvalsoppervlak (ASM) is essentieel geworden voor organisaties die streven naar een robuuste cyberverdediging. Door de snelle digitale transformatie en de toename van het Internet of Things (IoT) is het aanvalsoppervlak van organisaties aanzienlijk gegroeid. ASM helpt bij het continu identificeren, analyseren, beoordelen en bewaken van de bedrijfsmiddelen van een organisatie op potentiële kwetsbaarheden en aanvalsvectoren.

Kenmerken van een effectief ASM-programma:

  • Continue Scanning: Voortdurende identificatie en monitoring van alle digitale bedrijfsmiddelen, intern en extern.
  • Testen: Regelmatig testen van beveiligingsmaatregelen om te verzekeren dat deze nog steeds effectief zijn tegen nieuwe dreigingen.
  • Context Begrijpen: Diepgaand inzicht in hoe beveiligingsrisico's zich verhouden tot de algemene bedrijfsvoering en beveiligingsstrategie.
  • Prioriteren van Risico's: Effectieve beoordeling en prioritering van risico's op basis van hun potentiële impact.
  • Sanering: Proactieve aanpak voor het verhelpen van gevonden kwetsbaarheden.

Hadrian’s ASM-oplossing:

Neo Security gebruikt het ASM-platform van Hadrian om klanten een geavanceerde, AI-gestuurde benadering van cybersecurity te bieden. Hadrian onderscheidt zich door continue, autonome monitoring van het aanvalsoppervlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën zoals:

  • Continue asset discovery: Automatische detectie van nieuwe en bestaande internetgerichte assets.
  • Risicogebaseerd vulnerability management: Identificatie en prioritering van kwetsbaarheden op basis van exploitatiekans en impact.
  • Geautomatiseerde pentests: Simulatie van aanvallen om de weerbaarheid van systemen te testen zonder menselijke tussenkomst.

Met deze mogelijkheden kunnen organisaties hun beveiligingsmaatregelen voortdurend afstemmen en verbeteren, waardoor de tijd tot herstel bij beveiligingsincidenten aanzienlijk wordt verminderd. Hadrian wordt erkend door industrieleiders en is uitgelicht in rapporten zoals het GigaOm Radar Report voor ASM, waar het als marktleider en outperformer wordt genoemd vanwege zijn innovatieve en vooruitstrevende benadering van ASM-oplossingen.

Neem contact op

Laat Neo Security jou helpen om jouw cyberbeveiligingsstrategie te versterken met de krachtige ASM-capaciteiten van Hadrian. Of je nu te maken hebt met bedrijfsmiddelen op locatie of in de Cloud, wij bieden de expertise om jouw aanvalsoppervlak effectief te beheren en te beveiligen.

Neem vandaag nog contact op met Neo Security om een demonstratie te plannen en meer te leren over hoe onze ASM-oplossing jouw organisatie kan beschermen.