Uitgebreide bescherming: robuuste verdediging tegen cyberdreigingen

Implementatiebegeleiding

Het succesvol uitrollen van informatiebeveiligingsprocessen en het behalen van certificeringen vormen voor vele organisaties een uitdaging. Neo Security staat klaar met deskundige begeleiding voor zowel het volledige traject als specifieke deelprocessen, waarbij onze expertise een soepele implementatie garandeert.

Crisismanagement

Veel cybersecurityplannen blijven ongetest of worden vergeten. Bij Neo Security zorgen we ervoor dat onze cybersecurityplannen niet alleen op papier bestaan maar ook pragmatisch, getest en direct in te zetten zijn. In het geval van een cyberincident bieden wij snelle en effectieve ondersteuning om de situatie te beoordelen, gevoelige gegevens te beschermen en jouw bedrijfsprocessen te herstellen.

Managed Security & Privacy Office

De mate van bescherming is direct gekoppeld aan de kwaliteit van jouw cybersecuritymanagement. Neo Security ondersteunt jouw organisatie met een voortdurende focus op cybersecurity. Wij stellen een aanpak op, gericht op jouw specifieke risico's, en zorgen voor continue verbetering en naleving van relevante standaarden en wetgeving, zoals ISO27001, 27017, 27018 en AVG. Onze deskundigen zijn 24/7 beschikbaar om jouw werknemers te ondersteunen bij beveiligings- of privacyincidenten.

Managed Detection & Response (MDR)

Neo Security biedt proactieve bewaking en responsdiensten om jouw IT-omgeving te beschermen. Onze veiligheidsmanagers kennen jouw bedrijf en werken samen met ons Security Operations Centre (SOC) om jouw IT-omgeving 24/7 te monitoren, vroege detectie te garanderen en adequaat te reageren op elke dreiging. Dankzij onze partnerships met onder andere Microsoft en Acronis voor cloudbeveiliging, en onze voortdurende training en certificering, leveren wij geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Probleem

  • Gebrek aan zichtbaarheid: Zonder adequate detectiemechanismen blijven potentiële dreigingen onder de radar, met alle risico's van dien.
  • Beperkte middelen: Veel organisaties beschikken niet over de benodigde middelen of expertise om hun cybersecurity adequaat te beheren.
  • Complexiteit: De implementatie en het onderhoud van cybersecurity-oplossingen vereisen gespecialiseerde kennis en middelen.
  • Snel veranderend dreigingslandschap: Het bijhouden van het steeds veranderende landschap van cyberdreigingen is een constante uitdaging.

Onze oplossing

Neo Security biedt een omvattende bescherming met onze Managed XDR-oplossing, die 24/7 actief is. Onze aanpak verzekert een snelle en effectieve bescherming:

  1. Intake: Via een gestroomlijnde onboarding, inclusief een intakegesprek met stakeholders, beoordelen we jouw huidige cybersecuritypositie en stellen we een incident response-plan op.
  2. Implementatie: Onze Managed XDR-dienst wordt snel en met minimale verstoring geïmplementeerd, waardoor jouw organisatie direct profiteert van onze monitoringdiensten.
  3. Actieve monitoring: Onze geavanceerde agents worden direct actief, waarbij we zowel bij de onboarding als na twee maanden een grondige cybersecuritybeoordeling uitvoeren om jouw beveiligingsniveau verder te verhogen.
  4. Continue ondersteuning: Onze deskundigen staan dag en nacht klaar om bij eventuele incidenten direct ondersteuning te bieden en adviseren over het verkleinen van jouw attack surface.
  5. Voortdurende verbetering: Wij evalueren en actualiseren voortdurend onze detectiemethoden en responsstrategieën om voorop te blijven lopen in het identificeren en neutraliseren van dreigingen.

O365/Cloud Service Breaches

Met de toename van cloudinfrastructuur zien we ook een stijging in het aantal beveiligingsincidenten binnen deze omgevingen, variërend van eenvoudige aanvallen zoals credential stuffing en phishing, tot complexere, gerichte aanvallen met behulp van API vulnerabilities. Neo Security richt zich op het identificeren van de oorzaak van deze aanvallen en adviseert klanten hoe herhaling te voorkomen. Daarnaast streven we ernaar om algemene beveiligingsmaatregelen te verbeteren, ter versterking van jouw cloudinfrastructuur tegen toekomstige bedreigingen.

Ransomware-uitbraken

In de afgelopen periode hebben we twee typen ransomware-incidenten waargenomen. De eerste soort, vaak verspreid via ongerichte phishing-aanvallen, is relatief eenvoudig te beheersen. Het gevaarlijker tweede type ziet aanvallers die zich diep in het netwerk ingraven, om vervolgens geavanceerde ransomware te implementeren die significante schade kan aanrichten, inclusief het verwijderen van back-ups. Neo Security's Incident Response Team is bijzonder ervaren in het omgaan met deze ernstige aanvallen, waarbij ons doel is om jouw organisatie effectief te herstellen en te beschermen tegen toekomstige bedreigingen. Onder andere door immutable backs ups te realiseren.

Uitgebreide Bescherming tegen Ransomware en Cloud Breaches

Onze aanpak is ontworpen om jouw organisatie te beschermen tegen een breed spectrum aan cyberdreigingen, waaronder de nieuwste vormen van ransomware en inbreuken op cloudservices. Door voortdurende monitoring, diepgaande analyse en proactieve responsmaatregelen minimaliseren we het risico op een succesvolle aanval en beperken we de impact van eventuele inbreuken. Met Neo Security ben je verzekerd van een robuuste verdediging tegen de dynamische uitdagingen van het huidige cybersecuritylandschap.

Met Neo Security aan jouw zijde beschik je over een betrouwbare partner die zorgt voor een geïntegreerde aanpak in het beheren van beveiligings- en privacyrisico's, naleving van de hoogste standaarden en wetgeving, en een cybersecurityplan dat daadwerkelijk functioneert in de praktijk.